Nu is het mogelijk om na een pedicure behandeling met prachtig gelakte nagels de deur uit te gaan. Het is mogelijk om te kiezen welke manier van lakken het beste bij u past en waar de voorkeur naar uit gaat.

Nagellak   Met de gewone nagellak heeft u de mogelijkheid om de lak er zelf af te halen, wanneer u dat wilt met nagellakremouver. Wilt u slippers meenemen omdat de standaard nagellak even de tijd neemt om goed uit te harden. Er wordt altijd eerst een basecoat opgebracht om de nagel te beschermen tegen de kleurpigmenten en de nagel mooi glad te maken voordat de kleurlak erop gebracht wordt, dit wordt doorgaans 2x gedaan. Daarna wordt het met een hoogglans of matte topcoat wat u mooi vindt afgelakt, voor mooie glans met bescherming en houdbaarheid van de kleur. Het potje kleurlak mag u daarna meenemen!

 

 

 

Striplac Bij striplac heeft u ook de mogelijkheid de nagellak er zelf af te halen, dit kunt u zelf eenvoudig eraf afpellen/strippen. De Striplac kan lang blijven zitten, en zal niet afbladderen aan het uiteinde en is ook kras vast. En heeft een SUPER glans! Met striplac is het ook mogelijk een French nail te maken. Deze flexibele lak wordt met een UV-lamp uitgehard waardoor u gelijk na het lakken de schoenen aan kunt doen. In vele kleuren te verkrijgen

 

 

 

 

Dit is ook te koop in een mooie deluxe bescherm box. Deze set compleet met lamp, vijlen, twin coat (base en top in één) en een kleurlak. Zodat u het ook op uw vingernagels kunt aanbrengen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is nu ook een travelset verkrijgbaar deze neemt u makkelijk mee onderweg! Het UV-lampje is snel op te laden met een usb aansluiting en stekker (via stopcontact maar ook onderweg/pc op te laden) en eenmaal opgeladen kan deze op elk gewenst moment uitgeklapt worden voor gebruik. U kunt dan maar liefst 2x al uw nagels lakken met een volle accu!

 

 

 

 

 

 

Lac Sensation (gellak) Bij de lac Sensation wordt de lak er bij een volgende behandeling afgehaald. Deze lak is steviger/harder dan de Striplac en ook krasvast en met SUPER glans. Met de Lac Sensation is het ook mogelijk een French nail te maken. Deze wordt ook onder de UV-lamp uitgehard waardoor u gelijk de schoenen weer aan kunt. Ook hierbij een lang mooi resultaat en optimaal kleurbehoud. Deze is ook in vele kleuren, en combinaties te krijgen.