Wild 13 Style Collection

**Nieuw binnen!**
De Wild 13 Style Collection met 13 actuele topseller-lakken met perfect op elkaar afgestemde kleuredities. En dat alles voor een onovertreffelijk voordelige prijs van €25,-20-756_wild13_pink_lollipop20-757_wild13_blue_jeans20-758_wild13_glitter_party20-759_wild13_carnival20-755_wild13_red_devil

ALS%20Wild%2013_0

Vanaf nu ook verschillende soorten nagellak: Nagellak – Striplac – Lac Sensation

Nu is het mogelijk om na een pedicure behandeling met prachtig gelakte nagels de deur uit te gaan. Het is mogelijk om te kiezen welke manier van lakken het beste bij u past en waar de voorkeur naar uit gaat.

Nagellak   Met de gewone nagellak heeft u de mogelijkheid om de lak er zelf af te halen, wanneer u dat wilt met nagellakremouver. Wilt u slippers meenemen? Omdat de standaard nagellak even de tijd neemt om goed uit te harden. Er wordt altijd eerst een basecoat opgebracht om de nagel te beschermen tegen de kleurpigmenten en de nagel mooi glad te maken voordat de kleurlak erop gebracht wordt, dit wordt doorgaans 2x gedaan. Daarna wordt het met een hoogglans of matte topcoat wat u mooi vindt afgelakt, voor mooie glans met bescherming en houdbaarheid van de kleur. Het potje kleurlak mag u daarna meenemen!

 

 

 

Striplac Bij striplac heeft u ook de mogelijkheid de nagellak er zelf af te halen, dit kunt u zelf eenvoudig eraf afpellen/strippen. De Striplac kan lang blijven zitten, en zal niet afbladderen aan het uiteinde en is ook kras vast. En heeft een SUPER glans! Met striplac is het ook mogelijk een French nail te maken. Deze flexibele lak wordt met een UV-lamp uitgehard waardoor u gelijk na het lakken de schoenen aan kunt doen. In vele kleuren te verkrijgen

 

 

 

 

Dit is ook te koop in een mooie deluxe bescherm box. Deze set compleet met lamp, vijlen, twin coat (base en top in één) en een kleurlak. Zodat u het ook op uw vingernagels kunt aanbrengen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is nu ook een travelset verkrijgbaar deze neemt u makkelijk mee onderweg! Het UV-lampje is snel op te laden met een usb aansluiting en stekker (via stopcontact maar ook onderweg/pc op te laden) en eenmaal opgeladen kan deze op elk gewenst moment uitgeklapt worden voor gebruik. U kunt dan maar liefst 2x al uw nagels lakken met een volle accu!

 

 

 

 

 

 

Lac Sensation (gellak) Bij de lac Sensation wordt de lak er bij een volgende behandeling afgehaald. Deze lak is steviger/harder dan de Striplac en ook krasvast en met SUPER glans. Met de Lac Sensation is het ook mogelijk een French nail te maken. Deze wordt ook onder de UV-lamp uitgehard waardoor u gelijk de schoenen weer aan kunt. Ook hierbij een lang mooi resultaat en optimaal kleurbehoud. Deze is ook in vele kleuren, en combinaties te krijgen.

Wrat behandeling met HTC

wrattenEen gewone voetwrat (of verrucae) is een virusinfectie en lijkt vaak op een likdoorn. Voetwratten worden -net als wratten op andere plaatsen van het lichaam- veroorzaakt door een virusaandoening. Op de voetzool zijn wratten door het lichaamsgewicht plat. Wratten zijn zeer besmettelijk.

 

 

Hoe herken je een voetwrat?

Wratten en likdoorns zijn vaak lastig te onderscheiden. Het verschil is te bepalen middels deze test; een wrat doet bij zijdelingse druk pijn en een likdoorn doet pijn als men er bovenop drukt.

Oplossing Er zijn verschillende methodes om voetwratten te behandelen.

  • Behandelen met een anti-wratmiddel te krijgen bij de apotheek/ drogist, u gaat dan zelf aanstippen, wat lastig kan zijn als u het niet goed kunt zien. Daarbij dient u het eelt wat over de wrat heen zit te laten verwijderen door de pedicure.
  • Laten bevriezen middels vloeibare stikstof door de huisarts, hierbij treedt blaarvorming op wat zeer pijnlijk kan zijn.
  • Behandeling met de speciale HTC (High Temperature Cauter) wrattenpen. Met deze pen wordt de wratlocatie aangestipt. Deze methode is niet geheel pijnloos, maar aanzienlijk minder pijnlijk dan het bevriezen van de wrat. Afhankelijk van de grootte van de wrat zijn soms meerdere behandelingen noodzakelijk. Meestal zijn 3 tot 4 behandelingen voldoende, dit moet om de 3 tot 4 dagen gebeuren. Na afloop van de behandeling zult u weinig tot geen belemmering van de behandeling ondervinden zoals dat vaak wel het geval is met een behandeling met stikstof of een chemische pakking.

Beach wave

***Nieuw***
Beach wave aanbieding, van €54.95 voor €49.95 inclusief knippen en drogen!images7HV7S9LI

Sommigen onder ons hebben van zich zelf al zo’n prachtige beweging in het haar waardoor ze met enkel wat goede verzorgings en stylings producten al prachtige resultaten kunnen maken.
Dus voor degene die wat extra “hulp” kunnen gebruiken is er nu de: L’Oréal Beach wave service, dit is een speciale omvorm behandeling waardoor je haar voorzien wordt van deze prachtige grove beweging, met milde vloeistof voor zo’n 8 weken.
Na deze behandeling zal je met simpele styling tips je haar prachtig in model kunnen brengen voorzien van deze Beach look.

Wil je er graag meer over weten? Kom langs in de salon of bel 06-211 45 202

Geldig t/m 31-10-2014

beachwave.beache waveimagesANQN8ORK

Nu ook pedicure behandelingen in Varsseveld

*Nu ook pedicure behandelingen in Varsseveld*Voeten

Buiten de standaard openingstijden van de kapsalon én pedicuresalon in Zelhem is het is ook nu ook mogelijk om een Pedicure afspraak te maken in Varsseveld!
Daar zal ik de donderdag, en de woensdag op afspraak werkzaam zijn als Pedicure!   Bij Kapsalon New Image, Schoolstraat 12 in Varsseveld.
Voor het maken van een pedicure afspraak in Varsseveld, maar ook voor de pedicure-, en kapsalon in Zelhem kunt u bellen naar:

06-211 45 202

Shoefresh

ShoefreshShoefresh

Fris & droog

Van de Nederlandse bevolking heeft 12% last van voetschimmel of kalknagels. De Shoefresh kan helpen besmetting vanuit je schoenen te voorkomen, zo kunt u optimaal de besmetting aanpakken. Maar ook te gebruiken als schoenen droger om juist de schoen van binnenuit te drogen en daardoor de levensduur van uw schoenen te vergroten. En te gebruiken voor het hele gezin!

Verfrissen in twee stappen Shoefresh is het enige apparaat dat schoenen, sokken, handschoenen, helmen, desinfecteert én droogt.

*Tijdens de eerste stap worden de schoenen gedesinfecteerd door middel van ozontechnologie. Ozon doodt schimmels en bacteriën, die op hun beurt voetschimmels en kalknagels kunnen veroorzaken. *Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnen uit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.

Uw schoenen worden gratis tijdens een pedicure behandeling gedesinfecteerd en gedroogd als extra service! U kunt ook andere schoenen meenemen om deze ook te behandelen, voor € 2,- per extra paar schoenen, helm, etc.

De Shoefresh is te koop voor €99,-

Haar doneren voor Stichting haarwensen

stichting haarwensen afbeelding

Je kunt nu ook je haar GRATIS laten knippen en doneren bij Stichting haarwensen!

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Help je mee?

Voor de spelregels, kijk even op de site.

http://www.haarwensen.nl/

Hair Tinsels

Een subtiel accent of een sprankelend effect.

Ze zijn makkelijk in het haar te knopen of te bevestigen met meerdere Tinsels met een micro-ring.

Keuze uit maar liefst 15 kleuren! En zelfs geschikt voor héél lang haar, maar ook erg leuk bij een korte coupe in bijvoorbeeld de lok.

Diamant Extensions

*ZE ZIJN BINNEN!*
De trend voor 2014!
De diamant extensions, dit zijn diamantjes bevestigd aan een onzichtbaar draadje die je met een clip zelf in je haar kunt maken, maar ze kunnen ook geplaatst worden met een micro-ring waardoor ze goed een lange tijd blijven zitten.
Verkrijgbaar in leuke verschillende kleuren!
Voor maar €4,95!

diamant-extensions01