Over Hairstyle, Medisch Pedicure en voetkundig adviseur Wendy

Ik zal mij even voorstellen ik ben Wendy, en heb vele jaren ervaring in het kappersvak en heb bij meerdere kapsalons gewerkt, en daardoor veel geleerd door vele trainingen en cursussen en zo ook veel ervaring opgedaan in dit leuke vak! En ook ben ik werkzaam als gediplomeerd Medisch pedicure en sta ingeschreven bij Provoet, branche organisatie voor pedicures.

Voor de Medische pedicure behandelingen is een aparte behandelruimte. Als gediplomeerd Medisch pedicure en voetkundig adviseur ben ik gespecialiseerd in het behandelen van onder andere de diabetische voet, reumatische voet, en alle overige risicovoeten Ook de specialistische technieken zijn hier een onderdeel van. Daaronder vallen de nagel ortheses, drukvrij maken van pijnlijke locaties, nagelbeugel technieken die er voor zorgen dat een ingroeiende nagel verholpen kan worden, nagelreparatie technieken waarbij een nagel die gerepareerd of begeleid kan worden met gel of acryl.

Intussen ben ik bezig aan de HBO-opleiding voor podologie, om in de toekomst mijn kennis en kunde nog meer uit te breiden. Dit is een mooie aanvulling op mijn instrumentale werk ook als Medisch pedicure. Hiermee wil ik graag niet alleen de symptomen behandelen maar ook kijken of ik de oorzaak kan oplossen, en indien nodig met diverse andere specialisten samenwerken. Om op deze manier zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Een bezoek aan Hairstyle & Medisch Pedicure Wendy is een belevenis, verrassend, ontspannend, en inspirerend. En altijd met het doel het mooiste in u naar voren te halen. Dat begint al als u plaatsneemt bij mij in de stoel. Kijken, luisteren en dan kiezen we samen voor een coupe, een kleur, of een andere behandeling wat op U is afgestemd. Soms zit het grote verschil al in een kleine verandering!

Als gediplomeerd Medisch pedicure en voetkundig adviseur en lid van de brancheorganisatie voor pedicures ‘ProVoet’ werk ik volgens alle wettelijke eisen en branchenormen op het gebied van ARBO, milieu, hygiëne (code van de voetverzorger en schoonheidsspecialist) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dat is de kracht van Hairstyle & Medisch Pedicure Wendy!