Over Hairstyle & Pedicure Wendy

Ik zal mij even voorstellen ik ben Wendy, en heb 15 jaar ervaring in het kappersvak en heb bij meerdere kapsalons gewerkt, en daardoor veel geleerd door vele trainingen en cursussen en zo ook veel ervaring opgedaan in dit leuke vak! En ook ben ik werkzaam als gediplomeerd Medisch pedicure en sta ingeschreven bij Provoet, branche organisatie voor pedicures.

Kapsalon05

In 2013 werd het tijd om voor mijzelf te beginnen, en daarbij leerde ik Wilma Hommenga van schoonheidsinstituut  De Keizer aan de Ruurloseweg 11 in Zelhem kennen. En we vonden het beide een mooie aanvulling op elkaars werk om samen onder één dak aan het werk te gaan.

Daar heb ik een kleine kapsalon gecreëerd waar alle behandelingen uitgevoerd kunnen worden. Met daarbij speciaal voor de heren het klassiek scheren met open mes, Dutch shaving. Voor mannen die net even wat meer willen. En voor de Medische pedicure behandelingen is een aparte behandelruimte. 

Schoonheidsinstituut De Keizer biedt vele mogelijkheden voor nagels en huidverzorging en huidverbetering. Ook ben ik gediplomeerd Medisch pedicure en ben ik gespecialiseerd in het behandelen van onder andere de diabetische voet, reumatische voet, en alle overige risicovoeten Ook de specialistische technieken zijn hier een onderdeel van. Daaronder vallen de nagel ortheses, drukvrij maken van pijnlijke locaties, nagelbeugel technieken die er voor zorgen dat een ingroeiende nagel verholpen kan worden, nagelreparatie technieken waarbij een nagel die gerepareerd of begeleid kan worden met gel of acryl.

Een bezoek aan Hairstyle & Pedicure Wendy is een belevenis, verrassend, ontspannend, en inspirerend. En altijd met het doel het mooiste in u naar voren te halen. Dat begint al als u plaatsneemt bij mij in de stoel. Kijken, luisteren en dan kiezen we samen voor een coupe, een kleur, of een andere behandeling wat op U is afgestemd. Soms zit het grote verschil al in een kleine verandering! Daarnaast blijf ik op de hoogte van de laatste trends en mode door het volgen van cursussen, trainingen en beurzen, hierdoor heb ik het enthousiasme, creativiteit en vooral de kwaliteit om u het beste resultaat te bieden!

Dat is de kracht van Hairstyle & Pedicure Wendy!