Waarom Whitening?

Uw tanden zullen op een 100% veilige en pijnloze manier er mooi fris, stralend en natuurlijk wit uitzien. Er wordt alleen gewerkt met de beste en professionele non-peroxide gel, deze is 100% natuurlijk, en tast het glazuur zelf niet aan. De non-peroxide gel wordt door de whitening lamp geactiveerd.  Het verwijderd de aanslag die door het dagelijks consumeren ontstaan, denk hierbij aan het drinken van koffie, thee, rode wijn en vooral niet te vergeten het roken, en ook de leeftijd heeft invloed. De natuurlijke kleur van de tanden zal bij iedereen anders zijn maar na de behandeling zal de kleur tot maximaal 12 tinten lichter worden!

Neem gerust contact met mij op voor volledige vrijblijvende informatie.

Hoe gaat een whitening behandeling in z’n werk?

Tijdens het intakegesprek wordt er vragenlijst ingevuld, voor de behandeling wordt uitgevoerd. In sommige gevallen is een behandeling niet mogelijk, daarom is dit noodzakelijk om door te nemen. De 100% veilige behandeling bestaat uit een voorbehandeling en een 40 minuten effectieve whitening behandeling (2 sessies van 20 minuten) met een duidelijk stralend resultaat welke afhankelijk van uw levensstijl ongeveer 6 maanden zichtbaar blijft.

 resultaten-tandenstrips

 1. Voor de behandeling van start gaat wordt eerst uw tandkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (Kleurenpallet tanden). Zodat we aan het einde het resultaat kunnen  vergelijken met hoe het voor de behandeling was en hoe het geworden is.

 2. De tanden worden gereinigd en tevens behandeld met een voorbehandeling.

 3. Uw lippen worden ingesmeerd met een lippen crème met verzachtende en verzorgende eigenschappen.

 4. Vervolgens wordt een mond spreider geplaatst, zodat uw lippen geen contact zullen maken met het te behandelen gebied. Waardoor de whitening lamp overal zo goed mogelijk    bij kan en het effect optimaal zal zijn.

 5. De whitening gel wordt op uw tanden aangebracht. En met een kwastje verdeeld.

 6. De speciale whitening lamp wordt op uw tanden gericht en met een timer wordt de tijd ingesteld op 20 minuten en de lamp zal na de inwerktijd vanzelf uit gaan.

 7. Na de inwerktijd gaat de lippen spreider er uit en kunt u uw mond even spoelen.

 8. Dan wordt de voorbehandeling weer opgebracht

 9. De stappen 4 t/m 7 worden nu herhaald voor maximale whitening.

10. Als laatste kunt u uw tanden poetsen met de resterende gel en vervolgens uw mond spoelen.

Prijs

De prijs van een whitening behandeling is € 79,-